Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατομικό ο Καμαρά…

Ατομικό ο Καμαρά…
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 - 21:13

Γράψαμε νωρίτερα στο gavros.gr για τα καλά νέα που… έβγαλε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (6/3), τα οποία αφορούν τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός μπακ δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας!

Σε ό,τι αφορά τον Μαντί Καμαρά, ο μέσος από τη Γουινέα έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Και, μάλιστα, την Πέμπτη (7/3) θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς, προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στην αποστολή του Θρύλου για το Κυριακάτικο (10/3) ματς με τον Άρη στον Ναό.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει την προπόνηση της Πέμπτης στο Ρέντη, ώστε να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα για την κατάσταση του νεαρού Αφρικανού μέσου…

Διαβάστε επίσης

Παίζει με Ολυμπιακό ο Τόνσο

Παίζει με Ολυμπιακό ο Τόνσο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Άρη, Σάββα Παντελίδη, για το ματς με τον Θρύλο, την Κυριακή (10/3) στον Ναό.

«Μπήκε» ο Ομάρ!

«Μπήκε» ο Ομάρ!

Προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Άρη.