Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποχρέωση όλων το απόλυτο μέχρι το φινάλε!

Υποχρέωση όλων το απόλυτο μέχρι το φινάλε!
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 00:35

Την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (10/03) κόντρα στον Άρη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (06/03).

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους πέρα από τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, συνεχίζοντας με στόχο το απόλυτο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα και να πανηγυρίσουν 7 νίκες μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για τον κόσμο και το σήμα της ομάδας.

Αυτό τόνισε και με ανάρτησή του ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, κάτι το οποίο έχουν υπογραμμίσει όλοι οι «ερυθρόλευκοι». Είναι αποφασισμένοι, αλλά και υποχρεωμένοι να κατακτήσουν 21 ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, ξεκινώντας με το τρίποντο κόντρα στον Άρη.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των 94ων γενεθλίων του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο δίνει έναν ακόμη επιπλέον λόγο στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στη νίκη.

Το πώς θα κλείσει ο Ολυμπιακός την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας της ομάδας και των μελλοντικών της στόχων, ενώ άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει ότι κρίνονται από τους αγώνες μέχρι και τις προπονήσεις, όντες υποχρεωμένοι να δίνουν περισσότερα από το 100% για τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης