Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το θέμα της άμυνας σε πρώτο πλάνο...

Το θέμα της άμυνας σε πρώτο πλάνο...
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 08:48

Οι κινήσεις που θα γίνουν το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό έχουν ως στόχο να γίνει καλύτερη η ομάδα. Σε όλες τις γραμμές με στόχο οι «ερυθρόλευκοι» να εμφανιστούν πιο δυνατοί τη σεζόν 2019/20, όπου και θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Champions League. Αλλά αυτό που είναι σε πρώτο... πλάνο είναι το θέμα της άμυνας. Όχι μόνο όσον αφορά στα πρόσωπα που θα αποκτηθούν, αλλά στο κομμάτι του σχεδιασμού.

Το προσεχές καλοκαίρι διεξάγεται το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τους Γιασίν Μεριά και Παπέ Αμπού Σισέ να δίνουν το «παρών» εκεί με την Τυνησία και την Σενεγάλη, αντίστοιχα. Μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τα μέσα Ιουνίου ως τα μέσα Ιουλίου. Με τους δύο στόπερ του Ολυμπιακού να χάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και να μην είναι με την ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, στις 23-24 Ιουλίου. Κάτι που σημαίνει πώς όλος ο σχεδιασμός αναπροσαρμόζεται, διότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι αμφότεροι σε θέση να βοηθήσουν.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απόντες θα είναι ακόμα ο Μαντί Καμαρά καθώς η Γουινέα έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για τα τελικά, ενώ και η Αίγυπτος του Αχμέντ Χασάν θα είναι εκεί, αλλά είναι ακόμα όλα... ανοικτά για το δικό του μέλλον στον Ολυμπιακό. Η απουσία αυτών των παικτών θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο θέμα του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν και στο κομμάτι των κινήσεων ενίσχυσης του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Θα... κλάψουν διαιτητές το καλοκαίρι

Θα... κλάψουν διαιτητές το καλοκαίρι

Θα γίνουν αλλαγές ανάλογες των λαθών, αφού κάποιοι (μεταξύ αυτών και διεθνείς) που τώρα σφυρίζουν συνέχεια, θα βρεθούν εκτός πινάκων, όπως και πέρσι.