Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατεβάζει... ρυθμούς ο Γκιλιέρμε!

Κατεβάζει... ρυθμούς ο Γκιλιέρμε!
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 09:35

Ο παίκτης που το 2019 δεν έχει πάρει... ανάσες είναι ο Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος μέσος με συνεχόμενα ματς, όλα 90λεπτα, είναι στα... κόκκινα. Κι αυτό το γνωρίζουν στον Ολυμπιακό και φρόντισαν αυτή την εβδομάδα να το προσέξουν. Πώς;

Με τον 28χρονο μέσο να ακολουθεί αυτές τις ημέρες ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα εκγύμνασης. Κατέβασε... ρυθμούς και δεν έκανε προπόνηση στο 100%, όσον αφορά στο κομμάτι της έντασης. Κάτι που θα συνεχιστεί και την Πέμπτη.

Το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο θα μπει σε φουλ ρυθμούς και θα προπονηθεί κανονικότατα, ενόψει του ματς με τον Άρη. Αλλά ήταν αναγκαία αυτή η αποφόρτιση για μερικές ημέρες, διότι ο Γκιλιέρμε είχε σερί 90λεπτα και ήταν σημαντικό να πάει λίγο πιο χαλαρά.

Διαβάστε επίσης

«Νιώθω ευλογημένος και τυχερός...»

«Νιώθω ευλογημένος και τυχερός...»

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Superleague, λέγοντας πώς ήταν όνειρό του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το ματς που δεν θα ξεχάσει ποτέ...

Θα... κλάψουν διαιτητές το καλοκαίρι

Θα... κλάψουν διαιτητές το καλοκαίρι

Θα γίνουν αλλαγές ανάλογες των λαθών, αφού κάποιοι (μεταξύ αυτών και διεθνείς) που τώρα σφυρίζουν συνέχεια, θα βρεθούν εκτός πινάκων, όπως και πέρσι.