Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε καλό δρόμο το θέμα του Σα

Σε καλό δρόμο το θέμα του Σα
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 12:54

Ένα από τα βασικά θέματα για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς είναι κι αυτό της παραμονής του Ζοζέ Σα. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ομολόγους του στην Πόρτο, ώστε να έχει αίσια τροπή η υπόθεση του 26χρονου γκολκίπερ.

Όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές προχωρούν ομαλά και διεξάγονται σε καλό κλίμα. Τις δύο ομάδες δηλαδή και την πλευρά του παίκτη. Με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις μέσα στον Μάρτιο, για να κλείσει ένα σημαντικό θέμα ενόψει της νέας περιόδου.

Θυμίζουμε πώς η συμφωνία για τον δανεισμό του Σα περιλάμβανε ρήτρα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει με μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν λεπτομέρειες που αποτελούν το αντικείμενο της συζήτησης κι αυτό που κοιτάζουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να τις ρυθμίσουν κι αυτές για να καταλήξουν σε συμφωνία.

Διαβάστε επίσης

Σε φουλ ρυθμούς ο Ομάρ

Σε φουλ ρυθμούς ο Ομάρ

Ο Νορβηγός αμυντικός έχει μπει στο 100% και δείχνει πανέτοιμος για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο στόχος της επίθεσης!

Ο στόχος της επίθεσης!

Ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 82 γκολ φέτος και στα 7 ματς που μένουν, θέλει τουλάχιστον 14 γκολ για να φτάσει στην 4η καλύτερη επίδοση από το 2010-11.