Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... αθέατος «πόλεμος» στις πίτες των ΕΠΣ!

Ο... αθέατος «πόλεμος» στις πίτες των ΕΠΣ!
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 20:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου βοά ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος δεν είναι κοινής αποδοχής, τόσο εντός της ΕΠΟ, όσο και στις ενώσεις. Οι πιο παρατηρητικοί θα διαπίστωσαν ότι αυτό επιβεβαιώνεται και από τις ...πίτες των ποδοσφαιρικών ενώσεων. Εκεί όπου γιορτάζει η... εξυγίανση, μάλιστα τελευταία πληροφορία αποτελεί ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος στενός συνεργάτης προέδρου μεγάλης ΠΑΕ παρέστη στην εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας της ΕΠΣ Αχαΐας! Μάλιστα, τον κάλεσαν να κάνει και βράβευση αλλά αρνήθηκε!

Ο Γραμμένος, λοιπόν, παρέστη μόνο σε εκδηλώσεις ενώσεων που ανήκουν στο μπλοκ του βορρά. Για παράδειγμα έδωσε το παρών στην ΕΠΣ Γρεβενών, στην προκλητική βράβευση του Σαββίδη, στην ΕΠΣ Μακεδονίας, η οποία είναι η ένωση της οποίας ήταν πρόεδρος πριν αναλάβει τα ηνία της ΕΠΟ, της ΕΠΣ Κιλκίς, της ΕΠΣ Θράκης, πιθανόν και σε 2-3 ακόμη που επίσης ανήκουν στο μπλοκ του βορρά.

Την περασμένη Δευτέρα, επειδή η Εθνική από το Σεπτέμβριο και μετά θα χρησιμοποιεί ως έδρα το Παγκρήτιο και για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις επειδή το Στάδιο δεν θα είναι έτοιμο τον Ιούνιο, ήταν να πάει στην ετήσια εκδήλωση, ή αν προτιμάτε στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ηρακλείου, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας περί υποβιβασμού του ΟΦΗ.

Ο Γραμμένος δεν πήγε ούτε στην εκδήλωση της ΕΠΣ Αχαΐας, ούτε στην εκδήλωση της ΕΠΣ Αθηνών που έγινε στις 8 Φεβρουαρίου, αν και είναι δυο από τις μεγαλύτερες ενώσεις της χώρας. Ως γνωστόν στην ΕΠΣΑ, το παρόν έδωσε ο παράγοντας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Διαβάστε επίσης