Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά ξεκίνησε...

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά ξεκίνησε...
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 - 09:53

Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα επίσημα. Αλλά οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν. Όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», από χθες έχει ανάψει το πράσινο φως για τον Πορτογάλο τεχνικό, όσον αφορά στον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να στέλνει το μήνυμα της στον 48χρονο τεχνικό να «τρέξει» τα θέματα που αφορούν το προγραμματισμό για τη σεζόν 2018/19. Κυρίως σε ό,τι αφορά το πλάνο για την προετοιμασία. Πού θα γίνει, ημερομηνίες, αντίπαλοι σε φιλικά. Όλα αυτό το «πακέτο» που θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε ο Ολυμπιακός να είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, στις 23-24 Ιουλίου 2019, για τα προκριματικά του Champions League.

Η κατ’ αρχήν διάθεση υπάρχει για να πορευτούν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Πορτογάλο τεχνικό και τη νέα σεζόν. Έχει μεγάλη σημασία να μην χαθεί χρόνος, στην επιστροφή του Ολυμπιακού στο Champions League. Να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για να φτάσει στον πρώτο μεγάλο στόχο για τη σεζόν 2019/20 που δεν είναι άλλος από την είσοδος στους ομίλους της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

«Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι...» (pic)

«Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι...» (pic)

Το μήνυμα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την Κυριακή που πλησιάζει. Ανήμερα των 94ων γενεθλίων του Θρύλου, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο «σπίτι» του κόντρα στον Άρη.

Φορτισμένος ο Ποντένσε στην εκδίκαση!

Φορτισμένος ο Ποντένσε στην εκδίκαση!

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού παραβρέθηκε στη Λισσαβόνα, στη συνεδρίαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου για την υπόθεσή του -αλλά και του Ζέλσον Μαρτίνς- με την Σπόρτινγκ.

Η απόφαση για Ντουρμισάι...

Η απόφαση για Ντουρμισάι...

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατασταλάξει και προχωρούν τις κινήσεις για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού.