Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βρέχει» απαξίωση και ξεφτίλα για τους Ελληνες διαιτητές

«Βρέχει» απαξίωση και ξεφτίλα για τους Ελληνες διαιτητές
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 - 08:22
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι ομάδες της Superleague συνεχίζουν να απαξιώνουν τους Ελληνες διαιτητές με την πολιτική που ακολουθούν! Απόδειξη ότι στο πλαίσιο της κλήρωσης των ημιτελικών του Κυπέλλου, την Παρασκευή, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος πρότεινε να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές σε αυτά τα ματς, πρόταση που βρήκε σύμφωνους τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Λαμία που είναι οι πιο ευνοημένες ομάδες! Προσέξτε, επίσης, ότι θέλουν ξένους με ζευγάρια των ημιτελικών ΑΕΚ-Λαμία, ΠΑΟΚ-Αστέρας!

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι αν συνεχιστούν τα πολλά και ηχηρά λάθη, σε έναν χρόνο θα σφυρίζουν μόνο ξένοι διαιτητές. Ίσως, στην παρούσα φάση, να είναι και επιτυχία (τους) που οι δικοί μας αποκαλούνται διαιτητές!

Αλλωστε, μετά το πρωτάθλημα (σ.σ. πάντα αγωνιστική η κριτική) με διαιτησίες που έχουν φιλοσοφία 100%-0% υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και 100%-0% κατά του Ολυμπιακού αλλοιώθηκε και το Κύπελλο. Άλλα ζευγάρια έπρεπε να είναι στην ημιτελική φάση.

Σημειώστε ότι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) στον προημιτελικό Κυπέλλου Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1 δεν έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους και έδωσε πέναλτι αντί για φάουλ από το οποίο μπήκε το μοναδικό γκολ (!!!), ενώ ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) στη ρεβάνς Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-2 έπαιξε φουλ έδρα, καθώς δεν έπρεπε να μετρήσουν τα τρία από τα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων).

Επίσης, στον απολογισμό της 23ης αγωνιστικής (που είναι η προηγούμενη) καταγράφηκαν σημαντικά λάθη στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια που έγιναν! Κάποια από αυτά; Ο Σέζος (Κιλκίς) εξακολουθεί να είναι διαιτητής παρότι στον αγώνα Απόλλων-Ολυμπιακός 0-2 δεν έδωσε πέναλτι που έγινε μπροστά στα μάτια του. Στο Αρης-ΑΕΚ 2-0 ο Σιμόες έβρισε τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας), φαίνεται και από την κάμερα, όμως ο διεθνής ρέφερι δεν τον απέβαλε! Στο ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0 ο Ευαγγέλου έπρεπε να δώσει δυο πέναλτι.

Διαβάστε επίσης

Να γιορτάσει με τον κόσμο του!

Να γιορτάσει με τον κόσμο του!

Ο Ολυμπιακός ανήμερα των γενεθλίων του αντιμετωπίζει στις 19:30 τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr/NS1.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ!

Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Κλείνει 94 χρόνια γεμάτα νίκες, τίτλους, ανείπωτες στιγμές υπερηφάνειας.