Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας στα γενέθλια της ομάδας»

«Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας στα γενέθλια της ομάδας»
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 - 00:45

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε όλη την ποιότητα που έχει ως ομάδας στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, εξέφρασε ο Λεονάρντο Κούτρης σε δηλώσεις του.

Ο νεαρός μπακ του Θρύλου, παράλληλα, εξέφρασε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν χαρά στους ΓΑΥΡΟΥΣ στα γενέθλια της ομάδας!

Αναλυτικά:

«Καταρχάς ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης είχε κάποιες ευκαιρίες από δικά μας λάθη. Έπρεπε να ελέγξουμε λίγο καλύτερα τον ρυθμό, να προσπαθήσουμε να παίξουμε από τα πλάγια, γιατί σκοπός του Άρη ήταν να πιέσει στο κέντρο στις πάσες προς τον Φορτούνη, τον Γκιλιέρμε και τον Μπουχαλάκη. Θεωρώ πως στην πορεία τα καταφέραμε, όλα τα γκολ προήλθαν από τα πλάγια και από τις αλλαγές παιχνιδιού. Βάλαμε την ποιότητά μας σε πολύ μεγάλο βαθμό, πετύχαμε τέσσερα γκολ, αλλά το σημαντικότερο ήταν πως δώσαμε χαρά στον κόσμο μας στα γενέθλια της ομάδας».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε και θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε χαρούμενη την οικογένεια του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Ένας χρόνος από το «ντου» με όπλο του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα!

Ένας χρόνος από το «ντου» με όπλο του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα!

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το ματς-ντροπή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση όπου είχε μπουκάρει με το όπλο ο Ι. Σαββίδης, γράφοντας μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.