Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όνειρο μου να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό»

«Όνειρο μου να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 - 00:20

Εξαιρετικός σε ένα ακόμα ματς του Ολυμπιακού ήταν ο Γιάννης Μασούρας! Ο νεαρός εξτρέμ του Θρύλου πέτυχε ένα γκολ και έδωσε και μια ασίστ στο 4-1 των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Άρη και μετά το τέλος του ματς σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ αποτελεσματικός στην αναμέτρηση, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ματς με τον Παναθηναϊκό που... έρχεται.

Αναλυτικά:

«Σημαντικό που βοηθάω την ομάδα μου να κάνει τέτοιες νίκες που χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να πετυχαίνω τους στόχους μου».

Πετύχατε 4 γκολ χωρίς να σπαταλήσετε πολλές ευκαιρίες τι έχει αλλάξει;

«Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι αλλά είναι ευχής έργον όταν μια ομάδα είναι αποτελεσματική. Αυτό μας έχει πληγώσει φέτος πως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θέλουμε να το διορθώσουμε από τη φετινή χρονιά».

Στόχος στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος;

«Νίκες μέχρι το τέλος και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Δεν μας έχει απομείνει κάτι».

Μια ευχή για τα γενέθλια του Ολυμπιακού;

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι περήφανος. Τώρα που είμαι μέσα σε αυτή την ομάδα καταλαβαίνω ακόμη περισσότερο το μεγαλείο της. Να συνεχίσει ο κόσμος να μας στηρίζει για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η άποψή του για τον κύριο Μιχάλη Γρηγορίου.

«Έχουμε συνεργαστεί στον Πανιώνιο είναι από τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει πολύ. Το γνωρίζει από τις συζητήσεις μας. Να του ευχηθώ ότι καλύτερο είναι από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές και έχει να δώσει πολλά ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ενσωματώθηκε αμέσως αγωνίστηκε και άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε.

«Είναι η χαρά του προπονητή ο Γιώργος. Παίκτες σαν τον Γιώργο φτιάχνουν τις ομάδες. Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά».

Να τον ρωτήσουμε και για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Όλοι γνωρίζουμε τι είναι για την ποδοσφαιρική Ελλάδα αυτό το ντέρμπι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Είναι ένα ντέρμπι γοήτρου. Είναι από τα όνειρα μου να σκοράρω απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως κάθε παιδιού που έχει φανταστεί τον εαυτό του να παίζει στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης