Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκπληκτική αποτελεσματικότητα!

Εκπληκτική αποτελεσματικότητα!
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 - 09:25
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός στόχων, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν κίνητρο. Στο ματς με τον Άρη ήταν τα 94α γενέθλια του συλλόγου. Τα συνδύασαν με μια ακόμα 4άρα στο πρωτάθλημα, με καλή μπάλα κατά διαστήματα, με θέαμα. Αυτά που περιμένει να δει ο οπαδός του Ολυμπιακού!

Αλλά υπήρχαν δύο αριθμοί που δείχνουν κάτι ακόμα. Πώς σε αυτή την περίοδο οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν καθαρό μυαλό. Το δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο. Στο ματς με τον Άρη οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν πολλές τελικές. Η στατιστική έδειξε πώς είχαν 7. Αλλά οι 6 ήταν στο τέρμα! Ποσοστό αποτελεσματικότητας 86%! Το κορυφαίο για τον Ολυμπιακό στη φετινή Super League. Δείγμα της προσήλωσης στο στόχο και του καθαρού μυαλού, κόντρα σε μια ομάδα που δεν δέχονταν εύκολο γκολ το 2019 μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά στο «Γ. Καραϊσκάκης» δέχθηκε 4!

Και όχι μόνο αυτό... Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη είχε πολύ υψηλό ποσοστό αποτελεσματικότητας. Το οποίο έφτασε στο 67%, για δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα. Αντίστοιχο είχε και στο ματς με την ΑΕΚ. Με 4 γκολ σε 6 τελικές στο τέρμα. Εξαιρετικό ποσοστό στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας. Κάτι που έλειψε στην αρχή της χρονιάς, αλλά τώρα αποδίδει.

Διαβάστε επίσης

Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη...

Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη...

Όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, στον ανασταλτικό τομέα, τα οποία διόρθωσαν στην πορεία οι «ερυθρόλευκοι» και δεν τους στοίχησαν τελικά.