Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ωραία μπάλα, γκολ και θέαμα...

Ωραία μπάλα, γκολ και θέαμα...
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 - 10:59
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μια ακόμα ευρεία νίκη για τον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Είναι δεδομένο πώς στα ματς στον Πειραιά οι «ερυθρόλευκοι» και ωραία μπάλα παίζουν, και θέαμα προσφέρουν και τα συνδυάζουν αυτά με πολλά γκολ.

Πέμπτο ματς στη σειρά, εντός έδρας, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να σκοράρει τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Τι θέλει στην τελική να βλέπει ο οπαδός του Θρύλου από την ομάδα του; Αυτό... Επιθετικό ποδόσφαιρο, συνεργασίες, περίτεχνες ενέργειες, φάσεις πολλές και την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου... Το γκολ!

Αυτό το κάνει ο Ολυμπιακός και μάλιστα καλά όπως δείχνουν τα αποτελέσματά τους. Κι αυτό είναι το «δώρο» που κάνουν στον κόσμο τους. Όχι μόνο την Κυριακή που ήταν τα 94α γενέθλια του Ολυμπιακού, αλλά και γενικότερα στα ματς στο «σπίτι» του. Προσφέροντας θέαμα και γκολ. Ό,τι ζητά και περιμένει ο κόσμος. Μια ομάδα που σε κάθε ματς δείχνει κάτι καλύτερο, που προοδεύει.. Δείχνοντας πώς τα καλύτερα έρχονται στη συνέχεια...

Διαβάστε επίσης

Τα βλέμματα στον Χασάν

Τα βλέμματα στον Χασάν

Σήμερα θα φανούν περισσότερα για την κατάσταση του Αιγύπτιου επιθετικού, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Άρη.

Δημιουργός ξανά ο Βρουσάι (vid)

Δημιουργός ξανά ο Βρουσάι (vid)

Στην εντός έδρας νίκη 3-2 της Βίλεμ με την Ντε Γκράαφσαπ, έδωσε την κάθετη πάσα για τον Λιούς που πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη...

Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη...

Όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, στον ανασταλτικό τομέα, τα οποία διόρθωσαν στην πορεία οι «ερυθρόλευκοι» και δεν τους στοίχησαν τελικά.