Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα βλέμματα στον Χασάν

Τα βλέμματα στον Χασάν
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 - 11:21

Ένα από τα θέματα που προέκυψαν από το χθεσινό ματς είναι και η κατάσταση του Αχμέντ Χασάν. Με τον Αιγύπτιο επιθετικό να αποχωρεί από το ματς με τον Άρη με ενοχλήσεις στα πλευρά.

Το θέμα είναι πώς περισσότερα θα φανούν από σήμερα. Με τον «Φαραώ» να κάνει εξετάσεις για να φανεί εάν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος φορ πονούσε το βράδυ της Κυριακής.

Αλλά επειδή πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να περάσουν μερικές ώρες για να είναι ακόμα καλύτερα οι συνθήκες για να γίνει η διάγνωση. Να φανεί δηλαδή εάν ο Αιγύπτιος θα είναι καλά για το ματς με τον ΠΑΟ, την Κυριακή (17/3) στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Δημιουργός ξανά ο Βρουσάι (vid)

Δημιουργός ξανά ο Βρουσάι (vid)

Στην εντός έδρας νίκη 3-2 της Βίλεμ με την Ντε Γκράαφσαπ, έδωσε την κάθετη πάσα για τον Λιούς που πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

Νίκη και με τον Παναθηναϊκό!

Νίκη και με τον Παναθηναϊκό!

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι το τρίποντο στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (17/3) στο ΟΑΚΑ.

Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη...

Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη...

Όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, στον ανασταλτικό τομέα, τα οποία διόρθωσαν στην πορεία οι «ερυθρόλευκοι» και δεν τους στοίχησαν τελικά.