Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικά τα νέα για Χασάν!

Θετικά τα νέα για Χασάν!
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - 00:30

Καθησυχαστικά για τον Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον Άρη στον Ναό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό.

Με τον 26χρονο στράικερ να τα δίνει όλα, πλέον, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (17/3), στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που φαίνεται ότι θα συμβεί, αν βέβαια δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο τις επόμενες ημέρες όσον αφορά στην κατάσταση του.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή με το… βλέμμα στον ΠΑΟ!

Επιστροφή με το… βλέμμα στον ΠΑΟ!

Μετά το ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις και ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (17/03) στο ΟΑΚΑ.

Τα «γλέντια» του Θρύλου στο γήπεδο του ΠΑΟ! (vids)

Τα «γλέντια» του Θρύλου στο γήπεδο του ΠΑΟ! (vids)

Με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής (17/03) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, το gavros.gr σας βάζει στο κλίμα και σας θυμίζει μερικές από τις κορυφαίες νίκες των «ερυθρόλευκων» εκτός έδρας κόντρα στον «πελάτη» τους στο πρωτάθλημα.

Ο «μάγος» του Θρύλου!

Ο «μάγος» του Θρύλου!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν σε ακόμη ένα ματς του Ολυμπιακού απολαυστικός, δείχνοντας την τεράστια κλάση του και βοηθώντας με τα δύο γκολ του την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 4-1 επί του Άρη.