Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαύρη» σελίδα ο απολογισμός

«Μαύρη» σελίδα ο απολογισμός
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - 20:50
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια από τα ίδια η διαιτησία, καθώς τα λάθη συνεχίστηκαν και την 24η Αγωνιστική, με... σημαιοφόρο τον Αζέρο που ευνόησε τον ΠΑΟΚ στο 3-0 επί του Ατρομήτου. Δηλαδή δεν ήταν μόνο η κακή διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά τα ματς που έγιναν λάθη:

Ολυμπιακός-Αρης 4-1: Ακόμη μια κακή διαιτησία τη φετινή σεζόν πρόσθεσε ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου). Για την ακρίβεια πρόκειται για ακόμη μια κακή διαιτησία με σημαντικό λάθος σε βάρος του Ολυμπιακού, καθώς ο διεθνής ρέφερι αποδοκιμάστηκε για την απόφασή του να μην καταλογίσει πέναλτι σε χέρι του Βέλεθ, μετά από σέντρα του Κούτρη στο 47'. Παράλληλα, τα έκανε μαντάρα και στα φάουλ, όπως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν με ανύπαρκτο ανέκοψε μπάσιμο του Φορτούνη στην περιοχή του Αρη.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0: Στο ένα πέναλτι, άλλο ένα «δώρο» από τον διαιτητή από το Αζερμπαϊτζάν Αλιγιάρ Αγκαγέν, φυσικά δώρο υπέρ του ΠΑΟΚ. Σωστά έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ακπόμ από τον Κατράνη στο 15', το οποίο έχασε ο Βιεϊρίνια. Όμως, αυτό που έδωσε 45+2' είναι ανύπαρκτο, καθώς ο Ακμπόμ έπεσε πάνω στο απλωμένο πόδι του Μάντσον. Με αυτό το ανύπαρκτο πέναλτι έγινε το 2-0. Στο 36' με το ματς στο 0-0, ο δεύτερος βοηθός ο Μαμαντού με το όνομα, έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μπρούνο, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη. Τόσο για το ανύπαρκτο πέναλτι, όσο και για τον καταλογισμό του οφσάιντ σε βάρος του Μπρούνο διαμαρτυρήθηκε ο Κάναντι.

ΑΕΛ-Λεβαδειακός 2-0: Σωστό το πέναλτι που έδωσε ο Βρέσκας στο χέρι του Ρεκιασβίλι και με το οποίο η ΑΕΛ έκανε το 1-0 στο 70'. Δεν υπάρχει χέρι του Παντελιάδη στο 77', άρα κακώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο ρέφερι γράφει στο φύλλο αγώνα ότι αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, κάτι που και πάλι δεν φαίνεται. Ο Σέζος που ήταν τέταρτος γιατί δεν γλίτωσε τον Βρέσκα;

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Καθαρή ανατροπή η πτώση του Μπαριέντος (49'), καθώς ο Μπελόγκ του Αστέρα τραβούσε από τη φανέλα τον παίκτη της Ξάνθης και δεν τον άφηνε να διεκδικήσει τη μπάλα. Αρα, κακώς ο Τζοβάρας δεν καταλόγισε το πέναλτι. Στο 16΄ έδειξε κίτρινη αντί για κόκκινη στον Πασαλίδη, καθώς ανέτρεψε τον αντίπαλό του, ο οποίος είχε την ευχέρεια να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης