Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχωριστή διάκριση για τον Σολδάνο (pic)

Ξεχωριστή διάκριση για τον Σολδάνο (pic)
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 09:40

Μια ξεχωριστή διάκριση για τον Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός αναδείχθηκε ως ο αθλητής για το 2018 στην πόλη Σουντσάλες, εκεί όπου είναι η καταγωγή του. Σε ειδική εκδήλωση που έγινε, η οικογένειά του παρέλαβε το σχετικό βραβείο. Με τον ίδιο να νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος για την τιμητική αυτή βράβευση.

Με τον Αργεντινό επιθετικό να τονίζει: «Νιώθω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό για την αναγνώρισή μου ως ο αθλητής της χρονιάς στην πόλη μου, την Σουντσάλες, την πόλη μου. Είμαι πραγματικά υπερήφανος που έλαβα αυτή την αναγνώριση της πόλης από την οποία κατάγομαι, μεγάλωσα και εκπαιδεύτηκα, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πολλά ευχαριστώ στον όμιλο Meridiano Digital, αλλά και όσους συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες μου στην Ουνιόν Σάντα Φε. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, τίποτα δεν είναι δυνατό από μόνο του και ως ομάδα, είχαμε μια ιστορική χρονιά για εμάς και για τον σύλλογο.

Τέλος, πέραν του ότι είναι ένα βραβείο που σχετίζεται με τον αθλητισμό, μου δίνει χαρά που εκείνοι που έλαβαν το βραβείο, η αδελφή μου και ο μπαμπάς μου (σ.σ.: είναι με τη μαμά μου, οι κύριοι υπεύθυνοι για τη διδασκαλία και τη διαπαιδαγώγησή μου. Μου έμαθαν πράγματα όπως είναι ο σεβασμός, να είμαι ταπεινός, να δουλεύω σκληρά και να αγωνίζομαι για αυτό που αγαπάω. Επίσης με δίδαξαν να δίνω όλη την αγάπη και το πάθος που μπορεί κανείς να δώσει σε αυτό που κάνει.

Ευχαριστώ και πάλι. Αν και η απόσταση είναι μεγάλη, ελπίζω τα λόγια μου να δείχνουν την αξία που έχει αυτή η βράβευση για εμένα».

View this post on Instagram

Siento una alegría y emoción enorme por haber sido reconocido como el deportista del año 2018 de Sunchales, MI CIUDAD. Es un verdadero orgullo recibir este reconocimiento del lugar donde provengo, donde crecí y donde me he formado como persona y profesional. Muchas gracias al grupo @meridiano_digital y a todas las personas que formaron parte de este lindo evento, las cuales, muchas de ellas, me han visto crecer en todos estos años. También quiero aprovechar para agradecer a mis compañeros del Club A. Unión de Sta Fe, ya que en un deporte colectivo como el fútbol, nada es posible solo, y como grupo, hemos tenido un año histórico para nosotros y para la institución. Por último, más allá ser un premio relacionado a lo deportivo, me da felicidad saber que quienes recibieron el premio; tanto mi hermana, como mi papá, son junto a mi mamá, los principales responsables de enseñarme por sobre todas las cosas a ser una persona respetuosa, humilde y a trabajar y luchar por lo que uno ama, y llevarlo a cabo con todo el amor y la pasión que uno pueda darle a lo que hace. Nuevamente gracias, son caricias que achican las distancias y hace que todo esfuerzo tenga mayor valor.

A post shared by Franco (@francosoldano) on

Διαβάστε επίσης

Ο Χασάν πήρε τα... πάνω του

Ο Χασάν πήρε τα... πάνω του

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε καλή ψυχολογία, από τη στιγμή που είδε πώς θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.