Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η αξία του «διπλού» με τον ΠΑΟ

Η αξία του «διπλού» με τον ΠΑΟ
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 11:28

Από την πρώτη ημέρα, την Τρίτη δηλαδή, που ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του δεν σταματούν να κάνουν «φροντιστήριο» στους νέους παίκτες της ομάδας. Το ίδιο και οι παλαιοί ποδοσφαιριστές. Για να έχουν όλοι ξεκάθαρη αντίληψη της σημασίας που έχει αυτή η αναμέτρηση. Ακόμα κι αν η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πλέον κάποιο στόχο.

Η φράση που κυριαρχεί στο Ρέντη είναι μια: «Νίκη με τον Παναθηναϊκό. Άπαντες έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει αυτό το ματς. Ξέρουν πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα και τον κόσμο να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το ΟΑΚΑ. Γνωρίζουν πλέον καλά την αξία που έχει αυτή η αναμέτρηση και δεν είναι σε καμία περίπτωση μόνο τρεις βαθμοί! Περισσότερα πράγματα. Κι αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι. Φαίνεται στην προπόνηση και στη διάθεση των ποδοσφαιριστών.

Σε μια σεζόν που στόχοι δεν υπάρχουν πλέον καθώς ό,τι είχε τεθεί από την αρχή δεν επαληθεύτηκε, πλέον υπάρχει κάτι που μπορούν να στοχεύσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το «διπλό» στο ΟΑΚΑ για να δώσουν μεγάλη χαρά σε όλους, ειδικά στον κόσμο του Θρύλου που περιμένει πώς και πώς τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης

Ο Χασάν πήρε τα... πάνω του

Ο Χασάν πήρε τα... πάνω του

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε καλή ψυχολογία, από τη στιγμή που είδε πώς θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.