Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ πρόκληση με Τσαμούρη!

Σούπερ πρόκληση με Τσαμούρη!
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 15:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Παρά το επικό λάθος του Τσαμούρη (Πειραιά) στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τη Λαμία, όπου δεν έδωσε το πέναλτι στο βόλεϊ του Βιεϊρίνια, με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα και ταυτόχρονα να αηδιάσουν οι Έλληνες φίλαθλοι, η ΚΕΔ τον έβαλε ξανά διαιτητή σε αγώνα του ΠΑΟΚ, πιο συγκεκριμένα στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (16/03) με τον Παναιτωλικό. Όχι δεν κάνουμε πλάκα, τον όρισαν στα αλήθεια για να δείξουν και πόσο απαράδεκτοι είναι!

Αναμφίβολα πρόκειται για επίδειξη θράσους, καθώς ο Τσαμούρης έπρεπε να είναι στο σπίτι του, καθώς τέτοια λάθη σημαδεύουν καριέρες διαιτητών, όμως ο απαράδεκτος Περέιρα δείχνει ότι έχει χάσει και τα αβγά και τα καλάθια. Εκτός αν έβαλε τον Τσαμούρη στο ματς Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για να του δώσουν και πλακέτα. Δηλαδή, να τον τιμήσουν!

Θυμίζουμε ότι στο 11' του αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1 είχαμε τον ορισμό του πέναλτι. Μια παράβαση που θα έδινε και ένας άσχετος με τη διαιτησία, όμως ο ΠΑΟΚ, για μια ακόμη φορά, ευνοήθηκε προκλητικά. Ο Βιεϊρίνια είχε απλωμένο το χέρι του σαν... τροχονόμος στη σέντρα του Επστάιν!

Διαβάστε επίσης

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα για τον ορισμό του Τσαμούρη...

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα για τον ορισμό του Τσαμούρη...

Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται, με τους Θεσσαλονικείς να «φωνάζουν» για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή στο ματς με τον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε κλείσει… τα μάτια στο πεντακάθαρο χέρι του Βιεϊρίνια κόντρα στην Λαμία.

Τα άκρα στην πρώτη... γραμμή

Τα άκρα στην πρώτη... γραμμή

Ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά τόσο στους εξτρέμ της ομάδας όσο και στα πλάγια μπακ, καθώς όλοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.