Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ειδικές συνθήκες

Ειδικές συνθήκες
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 11:52

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για νέα σεζόν θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, με πιθανότερη ημερομηνία τις 10/6. Ένα από τα σημαντικά θέματα είναι η απουσία των Αφρικανών παικτών από το πρώτο στάδιο.

Κι αυτό διότι ο Γιασίν Μεριά, ο Παπέ Αμπού Σισέ και ο Μαντί Καμαρά θα λείπουν με τις εθνικές ομάδες της Τυνησίας, της Σενεγάλης και της Γουινέας, αντίστοιχα, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Δεν βάζουμε μέσα σε αυτούς τον Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος θα είναι στην αποστολή της Εθνικής του, αλλά κανείς δεν ξέρει εάν θα είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού από τη στιγμή που τελειώνει ο δανεισμός του από την Μπράγκα. Συνεπώς είναι δεδομένες τρεις απουσίες, σε κομβικές θέσεις.

Το πρώτο επίσημο ματς των «ερυθρολεύκων» για τη σεζόν 2019/20 είναι το διήμερο 23-24 Ιουλίου και το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας θα γίνει χωρίς τρεις βασικούς παίκτες της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικός ξανά ο Ραντζέλοβιτς (vids)

Εξαιρετικός ξανά ο Ραντζέλοβιτς (vids)

Ο 22χρονος εξτρέμ που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός και αγωνίζεται δανεικός ως το καλοκαίρι στη Ραντνίτσκι συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις στα γήπεδα της Σερβίας.