Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκλητική απόφαση της ΕΠΟ, απάλλαξε τον Λουτσέσκου!

Προκλητική απόφαση της ΕΠΟ, απάλλαξε τον Λουτσέσκου!
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 13:50

Η ΕΠΟ, του «δικού μας Γραμμένου» όπως είχε τονίσει ο Σαββίδης, απάλλαξε τον Λουτσέσκου! Θράσος και πρόκληση από την πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας! Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που ήταν υπότροπος ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη, αλλά η επιτροπή της ΕΠΟ δεν τον τιμώρησε και τον αφήνει να βρίζει ελεύθερα! Γιατί όταν υπάρχει καθεστώς ατιμωρησίας, θα το επαναλάβει. Το έχει κάνει ήδη αρκετές φορές στο παρελθόν.

Μια απόφαση που δείχνει πολλά, αλλά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομοσπονδία της... εξυγίανσης. Απαλλάξει τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, ενώ έχει ασκήσει δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Ουσιαστικά τον αφήνουν να συνεχίζει έτσι, να χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις όποτε θέλει και να μην τιμωρείται!

Θυμίζουμε πώς ο 50χρονος προπονητής είχε τονίσει μετά το ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας ότι: «μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@μ... σει». Με τον Λουτσέσκου να έχει παρελθόν με υβριστικές εκφράσεις, να είναι υπότροπος, αλλά η πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΟ της... εξυγίανσης και του «δικού μας» -κατά Σαββίδη- Γραμμένου να τον απαλλάξει.

Μέγα σκάνδαλο!

Διαβάστε επίσης

Ειδικές συνθήκες

Ειδικές συνθήκες

Οι Αφρικανοί του Ολυμπιακού θα λείπουν από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.