Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυσκολεύει του Χασάν...

Δυσκολεύει του Χασάν...
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 19:44

Χωρίς τον Αχμέντ Χασάν συνέχισε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (17/03) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν κατάφερε ούτε την Πέμπτη (14/03) να μπει στην προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του και έτσι λιγοστεύουν οι πιθανότητες να βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το προσεχές ντέρμπι.

Ο «Φαραώ» του Θρύλου δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις του στη μέση και πλέον η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί από την προπόνηση της Παρασκευής (15/03).

Ακόμη όλα είναι ανοικτά, πάντως, με τον Χασάν να θέλει πολύ να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο ματς και να το παλεύει… Φυσικά, ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη σκέφτεται για τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που τελικά δεν έχει στη διάθεσή του τον Αιγύπτιο φορ, με τον Γκερέρο να είναι εκείνος που πιθανότατα θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Αισιόδοξος ο Χασάν! (pic)

Αισιόδοξος ο Χασάν! (pic)

Θέλει πολύ να παίξει ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού την Κυριακή (17/03) κόντρα στον Παναθηναϊκό και παρά τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση είναι αποφασισμένος να το παλέψει.