Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αρχηγός και ποιοτικός παίκτης ο Νάτχο»

«Αρχηγός και ποιοτικός παίκτης ο Νάτχο»
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 21:19

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, για την Superleague, βρέθηκε την Κυριακή (10/3) ο Αντρέας Χέρτσογκ. Ο προπονητής της εθνικής Ισραήλ έδωσε το «παρών» στον Ναό, στο… πάρτι γενεθλίων του Θρύλου, προκειμένου να παρακολουθήσει τον Μπίμπαρς Νάτχο.

Μπορεί ο 31χρονος μέσος να μην πήρε χρόνο συμμετοχής στο εν λόγω ματς, ωστόσο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του δήλωσε:

«Εγώ τον στηρίζω, παρόλο που δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας και ένας ποιοτικός παίκτης! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην βρεθεί στην αρχική εντεκάδα μας (σ.σ. για τα ματς των Ισραηλινών με Σλοβενία και Αυστρία, στα τέλη Μαρτίου, για τα προκριματικά του Euro 2020)».

Διαβάστε επίσης

Αισιόδοξος ο Χασάν! (pic)

Αισιόδοξος ο Χασάν! (pic)

Θέλει πολύ να παίξει ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού την Κυριακή (17/03) κόντρα στον Παναθηναϊκό και παρά τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση είναι αποφασισμένος να το παλέψει.

Βιντεοθεραπεία στο Ρέντη

Βιντεοθεραπεία στο Ρέντη

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε για λίγα λεπτά βίντεο από παιχνίδια του Παναθηναϊκού στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης (14/03).

Δυσκολεύει του Χασάν...

Δυσκολεύει του Χασάν...

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής (17/03) κόντρα στον Παναθηναϊκό.