Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βιντεοθεραπεία στο Ρέντη

Βιντεοθεραπεία στο Ρέντη
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 23:48

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (17/03) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ συνέχισε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς, ώστε να είναι πανέτοιμοι και να πάρουν το τρίποντο την προσεχή Κυριακή.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης (14/03) ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε βίντεο στους παίκτες του από παιχνίδια του Παναθηναϊκού από τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κάτι το οποίο συνηθίζει ο Πορτογάλος κόουτς πριν από κάθε ματς, ώστε να προετοιμάσει με τον πιο κατάλληλο τρόπο τους ποδοσφαιριστές του.

Αρκετά βίντεο αναμένεται να έχουν και οι επόμενες προπονήσεις του Ολυμπιακού, με τον Μαρτίνς να δείχνει ότι γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία της αναμέτρησης και να επιθυμεί να προετοιμάσει στο 100% τους παίκτες του για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην των Τοροσίδη και Λάζαρο, αλλά και του Χασάν, ο οποίος όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο κείμενο στο gavros.gr, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στην μέση και κάνει αγώνα… δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Διαβάστε επίσης

Οριστικά στην 14η θέση της UEFA η Ελλάδα

Οριστικά στην 14η θέση της UEFA η Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα από τις ελληνικές που πάλεψε για να βοηθήσει την Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA, η οποία μετά τον αποκλεισμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παραμένει στην 14η θέση.

Αισιόδοξος ο Χασάν! (pic)

Αισιόδοξος ο Χασάν! (pic)

Θέλει πολύ να παίξει ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού την Κυριακή (17/03) κόντρα στον Παναθηναϊκό και παρά τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση είναι αποφασισμένος να το παλέψει.