Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα σημεία της... επίθεσης του Θρύλου

Τα σημεία της... επίθεσης του Θρύλου
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 09:34

Η ανάλυση του αντιπάλου παίζει σημαντικό κομμάτι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο κείμενο μας, την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» είδαν βίντεο από ματς του Παναθηναϊκού με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναλύει, λεπτομερώς, στους παίκτες τι πρέπει να προσέξουν και που πρέπει να χτυπήσουν την Κυριακή.

Σε ό,τι αφορά τα σημεία του παιχνιδιού των «πράσινων» που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, ο Πορτογάλος στάθηκε στις κινήσεις του Μακέντα τόσο με όσο και χωρίς την μπάλα. Ακόμα στα κεντρικά χαφ του Παναθηναϊκού. Ο Κάτσε στο Καραϊσκάκη είχε σκοράρει κι αυτό που εστίασε ο Μαρτίνς είναι να μην επιτρέψουν οι παίκτες του τα σουτ, ειδικά έξω από την περιοχή.

Ακόμα έκανε αναφορά στον τρόπο που αγωνίζεται ο Γιόχανσον, ώστε ο παίκτης που θα αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ να μην αφήσει τον πλάγιο μπακ του ΠΑΟ να βρει χώρους και να συμμετάσχει ενεργά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του Δώνη.

Τέλος, μέσω του βίντεο που έδειξε στους παίκτες του Ολυμπιακού με φάσεις από ματς του «αιώνιου» αντιπάλου, στάθηκε στα τρωτά σημεία που έχει ο Παναθηναϊκός και τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι» για να μπορέσουν να πάρουν αυτό που θέλουν την Κυριακή από το ματς. Να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης