Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπάρχει μόνο ο Ζοζέ Σα

Υπάρχει μόνο ο Ζοζέ Σα
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 11:19

Την Πέμπτη κυκλοφόρησαν σενάρια από την Τουρκία αναφορικά με τον Λόρις Κάριους, τον Γερμανό γκολκίπερ της Μπεσίκτας. Το θέμα, όμως, είναι πώς στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με τον πρώην γκολκίπερ της Λίβερπουλ.

Αυτή τη στιγμή στο πλάνο των «ερυθρολεύκων» είναι μόνο ο Ζοζέ Σα. Με τις συζητήσεις με την Πόρτο για την απόκτησή του να συνεχίζονται. Θυμίζουμε πώς η ρήτρα για τον 26χρονο γκολκίπερ είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν πώς ο Ικέρ Κασίγιας θα συνεχίσει στην Πόρτο κι αυτό είναι στα συν για τον Ολυμπιακό στη διάρκεια των συζητήσεων, καθώς ο Σα βλέπει πώς και να γυρίσει στη ομάδα της Πόρτο, δεν θα είναι πρώτη επιλογή όσο θα βρίσκεται εκεί ο Ισπανός γκολκίπερ.

Με το θέμα του Σα με τον Ολυμπιακό να προχωράει και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Με δεδομένο, δε, πώς ακολουθεί η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, οι συζητήσεις θα προχωρήσουν για να τελειώσει το θέμα.

Διαβάστε επίσης

Δύσκολα ο Σπανούλης!

Δύσκολα ο Σπανούλης!

Ο αρχηγός θα υποβληθεί την Παρασκευή σε εξετάσεις. Ορατό το ενδεχόμενο να απουσιάσει την επόμενη εβδομάδα, στη διπλή αγωνιστική της Euroleague.