Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ικανοποίηση για Μασούρα!

Ικανοποίηση για Μασούρα!
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 19:30

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που τα πηγαίνουν εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι ο Γιώργος Μασούρας.

Ο διεθνής εξτρέμ έχει καταφέρει πολύ γρήγορα να κερδίσει τις εντυπώσεις, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, ειδικά μετά και από το σοβαρό τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις και τη βελτίωση που συνεχώς δείχνει να έχει ο Μασούρας, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε όλοι στην ομάδα είναι πολύ χαρούμενοι που βλέπουν τον 25χρονο να βρίσκεται σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση και να τα δίνει όλα συνεχώς, ώστε να προσφέρει στην ομάδα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο Μασούρας με την εικόνα που δείχνει έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να πετύχει όλα όσα επιθυμεί στην καριέρα του.

Αν μη τι άλλο, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει κερδίσει και με το παραπάνω το στοίχημα με τα ερυθρόλευκα, δείχνοντας ικανός να σηκώσει το βάρος της φανέλας της κορυφαίας ομάδας της χώρας και να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες τόσο στο παρών όσο και στο μέλλον στο σύλλογο.

Και αυτό είναι που οδηγεί τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, έχοντας ολοένα και περισσότερο εμπιστοσύνη και σιγουριά στον Μασούρα.

Διαβάστε επίσης

«Είναι τρομακτικό…»

«Είναι τρομακτικό…»

Εμφανώς αναστατωμένος ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την τρομοκρατική επίθεση και την τραγωδία στη Νέα Ζηλανδία.