Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τον κόσμο και τη φανέλα του Θρύλου!

Για τον κόσμο και τη φανέλα του Θρύλου!
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 22:12

Ξεχειλίζει το πάθος στις τάξεις του Ολυμπιακού, με τους παίκτες του Θρύλου να είναι πανέτοιμοι να δώσουν ό,τι έχουν για να πάρουν τη νίκη την Κυριακή (17/03) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% τους στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσουν το διπλό.

Όλοι στην ομάδα ξέρουν πολύ καλά πως αυτά τα ματς πρέπει πάση θυσία να τα κερδίσουν αρχικά για τους ίδιους τους εαυτούς τους, αλλά κυρίως για τον κόσμο και τη φανέλα του Θρύλου.

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» «διψά» για τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, όπως γίνεται αντιληπτό, και οι παίκτες των Πειραιωτών έχουν κάνει σαφές ότι θέλουν να του δώσουν τη χαρά της νίκης κόντρα στον ΠΑΟ. Το αξίζουν οι ΓΑΥΡΟΙ, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, και είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν με ψυχή και πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πασιφανές ότι είναι όλοι αποφασισμένοι να παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και το μόνο που μένει πλέον είναι να το δείξουν και εντός του αγωνιστικού χώρου, παίρνοντας το πολυπόθητο διπλό και κάνοντας χαρούμενους τους φίλους του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Σιγά μην το έχαναν!

Σιγά μην το έχαναν!

Χασάν και Νάτχο τα έδωσαν όλα, ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΠΑΟ.