Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σήμα στην καρδιά!

Το σήμα στην καρδιά!
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 16:22

Στα μεγάλα ματς, στα παραδοσιακά ντέρμπι, το θέμα δεν είναι μόνο η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες. Είναι πάνω από όλα ζήτημα καρδιάς. Ο τρόπος με τον οποίο θα μπει η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι θέμα ψυχής, αποφασιστικότητας, διάθεσης, πάθους για να έρθει το ζητούμενο, οι τρεις βαθμοί. Σε αυτά τα ματς δεν μετρά μονάχα η φόρμα των ομάδων ή η αγωνιστική τους ετοιμότητα. Το κίνητρο. Είναι ματς που πρέπει να παίξει ο κάθε παίκτης για τη φανέλα.

Κι αυτό πρέπει να κάνουν και απόψε οι παίκτες του Ολυμπιακού. Να τα δώσουν όλα για την ομάδα, τους εαυτούς τους, τον κόσμο, αλλά και για τη φανέλα που φορούν. Για το σήμα στην καρδιά! Τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο! Για όλα αυτά που αντιπροσωπεύει το έμβλημα του Θρύλου.

Αυτό πρέπει να είναι πάντα το κίνητρο όσων φορούν αυτή τη φανέλα. Αυτό πρέπει να είναι και απόψε. Στις 19:00 στο ΟΑΚΑ. Για να δώσουν μεγάλη χαρά στον κόσμο τους.

Διαβάστε επίσης

Η... αποστολή των πλάγιων μπακ

Η... αποστολή των πλάγιων μπακ

Ομάρ και Κούτρης έχουν καταλυτική συνδρομή στο επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, κάτι που πρέπει να επαναλάβουν απόψε στο ΟΑΚΑ.