Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρκετοί οι «κατάσκοποι» στο ΟΑΚΑ

Αρκετοί οι «κατάσκοποι» στο ΟΑΚΑ
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 17:22

Αρκετοί είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο ευρωπαϊκών ομάδων μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Είτε στο Καραϊσκάκη, είτε σε άλλα γήπεδα αρκετοί είναι οι σκάουτερ που δίνουν το «παρών» θέλοντας να δουν από κοντά τους παίκτες του Θρύλου οι οποίοι είναι υποψήφιοι μεταγραφικοί τους στόχοι.

Έτσι κάτι ανάλογο θα γίνει και την Κυριακή (17/3) στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το παραδοσιακότερο ντέρμπι στην Ελλάδα και έτσι αυτό δίνει μια άλλη αίγλη στο συγκεκριμένο ματς.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται να είναι άνθρωποι από την Φενέρμπαχτσε, την Άντερλεχτ, την Ρόμα αλλά και τη Νόριτς.

Διαβάστε επίσης

Στο ΟΑΚΑ ο Θρύλος! (pics)

Στο ΟΑΚΑ ο Θρύλος! (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγη ώρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, με όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για τη νίκη.

Το σήμα στην καρδιά!

Το σήμα στην καρδιά!

Δεν είναι μόνο ζήτημα καλής απόδοσης η νίκη σε ματς όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ψυχής και διάθεσης και αποφασιστικότητας.