Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγκληματική αμέλεια της ΕΛ.ΑΣ! Έφτασαν με μαχαίρι μέχρι τον πάγκο του Ολυμπιακού! (vid)

Εγκληματική αμέλεια της ΕΛ.ΑΣ! Έφτασαν με μαχαίρι μέχρι τον πάγκο του Ολυμπιακού! (vid)
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 19:08

Εικόνες ντροπής στο ΟΑΚΑ… Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, χούλιγκαν του ΠΑΟ, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπούκαραν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και επιτέθηκαν προς τον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Οι χούλιγκαν του ΠΑΟ χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα, έκαναν ανενόχλητοι «ντου» μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν μέχρι τον μικρό πάγκο που ήταν στελέχη των Πειραιωτών. Μάλιστα είχαν και μαχαίρια οι χουλιγκάνοι. Κάτι που οφείλεται στην εγκληματική αμέλεια της αστυνομίας που δεν μπόρεσε να αποτρέψει μια ομάδα από χουλιγκάνους να μπουκάρουν στο ταρτάν!

Φυσικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αντέδρασαν άμεσα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αναγκάζεται να διακόψει το ματς. Ο Γερμανός Φριτζ προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τον παρατηρητή του αγώνα, για να δει εάν θα συνεχίζονταν το ματς, κάτι που έγινε τελικά.

Εικόνες ντροπής για ακόμη μία φορά στο ΟΑΚΑ από τους χουλιγκάνους του Παναθηναϊκού. Με τους αρμόδιους να οφείλουν κάποια στιγμή να προστατεύουν το ποδόσφαιρο και να πάρουν τις ανάλογες αποφάσεις, ώστε να σταματήσουν αυτά τα αισχρά επεισόδια.

Διαβάστε επίσης