Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε την ανωτερότητα μας, θέλαμε να συνεχίσουμε»

«Δείξαμε την ανωτερότητα μας, θέλαμε να συνεχίσουμε»
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 22:15

Δεν μπορούσε να περιγράψει τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ ο Κώστας Φορτούνης! Σε δηλώσεις του μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, δήλωσε λυπημένος και απογοητευμένος για τα επεισόδια. Με τον «Φόρτου» να τονίζει, ότι όσο παίχτηκε μπάλα, ο Θρύλος έδειξε ότι είναι ανώτερος από τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο αρχηγός των Πειραιωτών δήλωσε: «Ήταν δύσκολες οι συνθήκες για να συνεχίσουμε. Και εμείς και ο Παναθηναϊκό θέλαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα, αλλά όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια δύο φορές και πας να ξαναβγείς είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς στο παιχνίδι που κάναμε, ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Βάλαμε ένα γκολ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και δείξαμε την ανωτερότητα μας!».

Και πρόσθεσε: «Τα ντέρμπι είναι για να τα ευχαριστιέται ο κόσμος και οι παίκτες! Αυτά είναι τα ματς που θέλει να παίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής και είμαστε πολύ λυπημένοι που δεν τελείωσε το παιχνίδι. Θέλαμε να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε τον αγώνα».

Στη συνέχεια, είπε: «Είναι τραγικό, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο, να κυνηγάνε τους παίκτες, τους παράγοντες μας! Είναι… Δεν έχω λόγια».

Τέλος, υπογράμμισε: «Ειδικά μετά το γκολ που βάλαμε, οι οπαδοί μπήκαν μέσα, ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Από ό,τι είδα πήγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να τους ηρεμήσουν, αλλά δεν γινόταν».

Διαβάστε επίσης

Γι' αυτό(ν) εξαγριώθηκαν και έκαναν επεισόδια

Γι' αυτό(ν) εξαγριώθηκαν και έκαναν επεισόδια

Οι φίλοι του ΠΑΟ είναι φιλήσυχοι. Δεν κτυπάνε παιδάκια και ΑΜΕΑ. Απλά είδαν τον Φιλιππίδη στα επίσημα που έλεγε τους παίκτες «κότες» και θυμήθηκαν τις εποχές που πηδούσαν τις μάντρες της Παιανίας.