Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ποδόσφαιρο πέρασε ξανά σε δεύτερη μοίρα...

Το ποδόσφαιρο πέρασε ξανά σε δεύτερη μοίρα...
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 - 10:07

Σκηνές ντροπής την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Από την αρχή, από το 3ο λεπτό, ως και το 70ό λεπτό που ο Φριτζ διέκοψε οριστικά το ματς. Με «ντου» στο γήπεδο πολλές φορές, αλλά και σφοδρά επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο. Όλα αυτά είναι που αποτελούν το μεγάλο θέμα της χθεσινής ημέρες.

Διότι για ό,τι έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ούτε κουβέντα. Όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έχουν περάσει σε... τρίτη μοίρα! Το ποδόσφαιρο και πάλι δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, αλλά είναι λες και δεν έγινε ματς. Στον αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ, είχε πολλές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ, μπορούσε να βάλει και τρία και τέσσερα τέρματα στο ΟΑΚΑ.

Αλλά όλα αυτά δεν θα τα θυμάται κανείς! Το γκολ του Γκερέρο δεν θα το θυμάται κανείς. Την εμφάνιση των παικτών δεν θα την θυμάται κανείς! Ό,τι έγινε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου δεν θα το θυμάται κανείς! Οι «πράσινοι» χουλιγκάνοι που έκαναν «ντου» με μαχαίρια στο 3ο λεπτό, αλλά και οδήγησαν στη διακοπή στο 70ό λεπτό, είναι αυτό που θα θυμούνται όλοι...

Διαβάστε επίσης

Αδειάζει το Ρέντη

Αδειάζει το Ρέντη

Θα λείπουν για τις προσεχείς ημέρες οι διεθνείς του Ολυμπιακού που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.