Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοκαριστικό βίντεο από το «ντου» και την επίθεση με μαχαίρι στον πάγκο του Ολυμπιακού! (vid)

Σοκαριστικό βίντεο από το «ντου» και την επίθεση με μαχαίρι στον πάγκο του Ολυμπιακού! (vid)
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 - 18:27

Εικόνες ντροπής, εικόνες που πραγματικά σοκάρουν. Ένα νέο βίντεο έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες στα social media, στο οποίο καταγράφονται όλα όσα έγιναν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ με το «ντου» και την επίθεση με μαχαίρι χούλιγκαν του ΠΑΟ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι τραβηγμένο μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο, στο οποίο φαίνεται πεντακάθαρα ότι οι οπαδοί του ΠΑΟ «μπούκαραν» ανενόχλητοι στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν χωρίς να τους εμποδίσει κανένας μέχρι τον πάγκο του Ολυμπιακού, όπου έκαναν την επίθεση με μαχαίρι.

Ένα βίντεο πραγματικά σοκαριστικό, που δείχνει την εγκληματική αμέλεια της ελληνικής αστυνομίας, η οποία επέτρεψε στους χούλιγκαν του ΠΑΟ να σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο ταρτάν του ΟΑΚΑ, κρατώντας ακόμη και μαχαίρι και να επιτεθούν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, φαίνεται επίσης ξεκάθαρα ότι υπήρχαν κοντά στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» άνθρωποι με διαπιστεύσεις, οι οποίοι επίσης επιτέθηκαν στον πάγκο των Πειραιωτών, ενώ ακόμη ο επικεφαλής όπως φαίνεται της επίθεσης έδωσε το χέρι του με άνθρωπο της Αστυνομίας (!!!). Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι άνθρωπος με διαπίστευση δίνει μπουνιά σε άνθρωπο του Ολυμπιακού, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, μπροστά στα μάτια των αστυνομικών και των υπεύθυνων του αγώνα και παρόλο αυτά δεν υπήρξε διακοπή του αγώνα (!).

Εικόνες που διασύρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και που επιτάσσουν την παραδειγματική τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, στο βίντεο φαίνονται πεντακάθαρα πολλά πρόσωπα από τους χούλιγκαν του ΠΑΟ και πλέον αναμένεται αν θα συνεχιστεί η απουσία της αστυνομίας, ή αν έστω και καθυστερημένα κάνει τη δουλειά της, συλλαμβάνοντας τους χούλιγκαν του ΠΑΟ.

Διαβάστε επίσης

Το μεγάλο θράσος της ΕΠΟ

Το μεγάλο θράσος της ΕΠΟ

Η ομοσπονδία που δεν μπορεί να διοργανώσει ούτε έναν τελικό Κυπέλλου έβγαλε ανακοίνωση που δίνει... μαθήματα χωρίς να αναλαμβάνει τις ευθύνες της.