Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπήκε» στην Εθνική ο Μεριά!

«Μπήκε» στην Εθνική ο Μεριά!
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 - 21:50

Το ματς με τον ΠΑΟ ανήκει ήδη στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά, βέβαια, μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Και αυτό, διότι τα αίσχη που συνέβησαν στη «ζούγκλα» του ΟΑΚΑ δεν… ξεχνιούνται! Με την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των Πειραιωτών, πλέον, να είναι προγραμματισμένη για την τελευταία μέρα του Μαρτίου (31/3) κόντρα στον Ατρόμητο.

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, διακόπηκε και το πρωτάθλημα της Superleague, λόγω των εθνικών ομάδων. Και το προπονητικό κέντρο του Ρέντη… αδειάζει, καθώς ο Ολυμπιακός έχει 11 διεθνείς! Μία ολόκληρη ενδεκάδα. Μεταξύ αυτών και ο Γιασίν Μεριά.

Ο Τυνήσιος στόπερ, μάλιστα, προπονήθηκε ήδη με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (18/3) ο Μεριά φόρεσε την κόκκινη φόρμα με το εθνόσημο και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Τυνησίας για τα ματς με Σουαζιλάνδη (22/3) και Αλγερία (26/3).

Διαβάστε επίσης

Διασύρθηκαν και διεθνώς! (vids)

Διασύρθηκαν και διεθνώς! (vids)

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τις εικόνες ντροπής με τα σοβαρά επεισόδια από το ΟΑΚΑ, αναρτώντας μάλιστα νέα σοκαριστικά βίντεο στα social media.