Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καυτή» η έκθεση του παρατηρητή

«Καυτή» η έκθεση του παρατηρητή
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 - 11:41

«Καίει» τον Παναθηναϊκό η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ τα οποία είχαν αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «dikisports.blogspot» ο Ηλίας Αργιανάς έχει καταγράψει τα πάντα και υπάρχει λεπτομερής περιγραφή των επεισοδίων, όπως επίσης και τις διπλής εισβολής των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Παράλληλα στην έκθεση αναφέρεται και η εκτεταμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επισημαίνονται και τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Έτσι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα (τρεις για τη διακοπή του αγώνα και άλλους τρεις για τα επεισόδια) ενώ υπάρχει και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, η ίδια ιστοσελίδα, αποκαλύπτει ένα μέρος των όσων έγραψε ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτς στο φύλλο αγώνα, αναφορικά με την απόφασή του να διακόψει οριστικά των αγών και καταρρίπτει τα όσα έχουν δημοσιευθεί τις τελευταίες ώρες.

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής ρέφερι αναφέρει πως ένιωσε απειλή, λέγοντας: «Το στάδιο δεν είχε αδειάσει και ορισμένοι οπαδοί από τη θύρα των επισήμων κινούνταν απειλητικά εναντίον μου, κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια».

Διαβάστε επίσης