Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο: Υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ηγείται της επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Απίστευτο: Υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ηγείται της επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 - 21:46

Ένα νέο στοιχείο ήρθε στο φως την Τρίτη (19/03) σχετικά με τα ντροπιαστικά επεισόδια που έλαβαν χώρα την Κυριακή (17/03) στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές ο άνθρωπος που ηγήθηκε της επίθεσης στον πάγκο των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ είναι υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επομένως, αν πράγματι αυτό αληθεύει, εύλογα μπορεί να συνειδητοποιήσει κανείς τις βαρύτατες ποινές που θα πρέπει να επιβληθούν στον Παναθηναϊκό. Καθώς την επίθεση δεν την κάνουν απλά κάποιοι ανεγκέφαλοι, αλλά άνθρωποι που δουλεύουν για τους «πράσινους».

Μάλιστα, όπως αναφέραμε και τη χθεσινή ημέρα στο σοκαριστικό βίντεο που τραβήχτηκε από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ φαίνεται πεντακάθαρα ότι υπάρχει χειραψία ενός ατόμου με άνθρωπο της αστυνομίας. Κάτι το οποίο δικαιολογείται, αφού ο άνθρωπος που φέρεται να ηγήθηκε της επίθεσης δεν είναι απλός υπάλληλος της ΠΑΕ, αλλά εργάζεται στην ασφάλεια της ομάδας του ΠΑΟ, συνεπώς ήταν γνωστός με ανθρώπους της Αστυνομίας.

Εν κατακλείδι, με βάση και το νέο στοιχείο που έχει έρθει στο φως είναι απίθανο να μην επιβληθούν παραδειγματικές ποινές στον ΠΑΟ, με το θέμα πλέον να παίρνει άλλες διαστάσεις, αφού η επίθεση δεν έγινε απ’ ότι φαίνεται μόνο από χούλιγκαν, αλλά από ανθρώπους που δουλεύουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα τραυματισμού για Ομάρ...

Πρόβλημα τραυματισμού για Ομάρ...

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης (19/03) με την Εθνική του ομάδα, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι πανέτοιμος για το ματς του Σαββάτου (23/03) κόντρα στην Ισπανία.