ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Έκανε την υπέρβαση στην Ευρώπη και τώρα βλέπει τον ΠΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κριτήριο για το μέλλον...

Κριτήριο για το μέλλον...
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 10:21

Είναι δεδομένο πώς το προσεχές διάστημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό. Κι αυτό διότι ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα για ορισμένους παίκτες, κάτι που θα κρίνει και τον προγραμματισμό για την επόμενη.

Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία. Με τον Πορτογάλο ακόμα να μην έχει ανοίξει τα... χαρτιά του, σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο. Είναι διάστημα που ορισμένοι παίκτες θα πάρουν τις ευκαιρίες του, ώστε να φανεί και τι μπορούν να κάνουν για το μέλλον.

Είναι δεδομένο πώς στις επόμενες αναμετρήσεις για τη Super League, οι Φράνκο Σολδάνο, Γιούρι Λοντίγκιν, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ακόμα και ο Ζιλ Ντίας θα πάρουν αρκετό χρόνο. Ο 48χρονος τεχνικός σκοπεύει να «τσεκάρει» όλους τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα, σε σερί ματς, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε επίσης

«Δεν σταματάμε ποτέ...» (pic)

«Δεν σταματάμε ποτέ...» (pic)

Η δουλειά των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς κι αυτή την ώρα ξεκινά η προπόνηση της Τετάρτης στο Ρέντη.

«Τσεκάρουν» αθλητικά κέντρα

«Τσεκάρουν» αθλητικά κέντρα

Οι συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς σε ταξίδια στην Ευρώπη, για να οριστικοποιηθεί πού θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».