Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τσεκάρουν» αθλητικά κέντρα

«Τσεκάρουν» αθλητικά κέντρα
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 11:26

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη. Δεν είναι μόνο το μεταγραφικό που μπορεί να κοιτάζει μια ομάδα αυτή την εποχή, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι αυτό του αθλητικού κέντρου που θα γίνει η προετοιμασία. Με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, να εξετάζουν όλα τα δεδομένα.

Ήδη συνεργάτες του Πορτογάλου τεχνικού έχουν ξεκινήσει ταξίδια σε διάφορες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης για να δουν από κοντά αθλητικά κέντρα, να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις και να γυρίσουν στο Ρέντη, ώστε να ενημερώσουν τον 48χρονο προπονητή για όσα είδαν, ώστε να παρθεί η τελική απόφαση για το μέρος που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, ακόμα και Πολωνία είναι οι χώρες που θα επισκεφτούν.

Κάτι που πρέπει να τελειώσει άμεσα, ώστε εν συνεχεία να ξεκινήσουν οι επαφές και οι συζητήσεις για τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα για τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, στα προκριματικά του Champions League, στις 23-24 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης

Εκκίνηση χωρίς διεθνείς

Εκκίνηση χωρίς διεθνείς

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινά στις 10 Ιουνίου και οι διεθνείς θα χάσουν το πρώτο στάδιο.

«Δεν σταματάμε ποτέ...» (pic)

«Δεν σταματάμε ποτέ...» (pic)

Η δουλειά των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς κι αυτή την ώρα ξεκινά η προπόνηση της Τετάρτης στο Ρέντη.

Κριτήριο για το μέλλον...

Κριτήριο για το μέλλον...

Τα ματς ως το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος θα καθορίσουν εν πολλοίς και το πλάνο για την επόμενη σεζόν.