Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι γνωστοί υπάλληλοι-προπαγανδιστές του SDNA

Οι γνωστοί υπάλληλοι-προπαγανδιστές του SDNA
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 12:18

Όταν έχεις κάνει την προπαγάνδα βασικό σου επάγγελμα, τότε όλα μπορείς να τα περιμένεις. Βγήκε το σάιτ του Ιβάν, το γνωστό SDNA, να παρουσιάσει θέμα για τη διακοπή του ντέρμπι, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με σύμμαχο τον Καραπαπά στην ένσταση του ο Παναθηναϊκός!».

Για Πούλιτζερ προπαγάνδας πρέπει να πάει το συγκεκριμένο άρθρο που υπογράφει ο άγνωστος στα μητρώα του ΠΣΑΤ, Λευτέρης Καρλής. Αγνοούν την φάτσα του άπαντες, γιατί είναι καλός. Στην προπαγάνδα φυσικά.

Συνεχίζουν οι προπαγανδιστές: «Την Κυριακή «ήθελε να συνεχίσει», την Τρίτη «παρέμβαση για να κερδίσει στα χαρτιά»! Το SDNA καταγράφει την ανακολουθία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θυμίζει την ιστορική ατάκα: «Σούζι… και ψεύδεσαι και τρως»!

Για γέλια και για κλάματα η κατάστασή τους. Απομόνωσαν μία ατάκα από τις δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θέλησαν να φτιάξουν ένα άρθρο, όπου φυσικά υπηρετούν για μια ακόμη φορά τα συμφέροντά τους.

Στις 17 Μαρτίου και 22:10 βέβαια, οι ίδιοι παρουσιάζουν την δήλωση Καραπαπά, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί από το 3ο λεπτό που επιτέθηκαν στον πάγκο μας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Το μαχαίρι το είδαμε με τα μάτια μας. Ξαναλέω, αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης».

Θα την πάρετε και αυτή την ατάκα μαζί σας ως… σύμμαχο στην ένσταση του Παναθηναϊκού;

Ή θα την πάρετε για το βραβείο του Πούλιτζερ προπαγάνδας; Αν και παίζετε χωρίς αντίπαλο εκεί…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι γνωστοί υπάλληλοι-προπαγανδιστές του SDNA

Διαβάστε επίσης

Εκκίνηση χωρίς διεθνείς

Εκκίνηση χωρίς διεθνείς

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινά στις 10 Ιουνίου και οι διεθνείς θα χάσουν το πρώτο στάδιο.