Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηγέτης στον Ολυμπιακό, ηγέτης και στην Εθνική!

Ηγέτης στον Ολυμπιακό, ηγέτης και στην Εθνική!
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 14:49
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει για μια ακόμα σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, κορυφαίας σε απόδοση, πρώτος σκόρερ, πρώτος σε ασίστ και ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος βάσει αριθμών. Κι αυτό περιμένει το επιτελείο της εθνικής ομάδας να κάνει το ίδιο και με τη γαλανόλευκη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεχωρίζει. Είναι ο παίκτης που έχει κάνει τη διαφορά στα ματς, παίκτης «κλειδί» στη φετινή σεζόν. Σε εξαιρετική κατάσταση και οι επιδόσεις του «μιλάνε» από μόνες του. Στην Εθνική ποντάρουν στον Φορτούνη. Όχι μόνο στην φόρμα του, αλλά και στην οξυδέρκειά του. Ο τρόπος με τον οποίο και δημιουργεί και «εκτελεί».

Είναι ο παίκτης που θα στηριχθεί το οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού της εθνικής, στα προσεχή ματς με το Λιχτενστάιν και τη Βοσνία. Με τον Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του να ποντάρουν πολλά στον «ερυθρόλευκο» παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Παραδειγματική τιμωρία για τα αίσχη τους!

Παραδειγματική τιμωρία για τα αίσχη τους!

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν ακόμα να «χρεώνουν» συνεχώς σε άλλους τη διακοπή, εκτός από τους οπαδούς τους για τα επεισόδια και τις εικόνες ντροπής της περασμένης Κυριακής.

Καλά νέα για τον Ρέτσο

Καλά νέα για τον Ρέτσο

Ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τελευταίο του τραυματισμό, τον τρίτο φέτος, και θα αγωνιστεί στο αποψινό φιλικό της Λεβερκούζεν με την Άντερλεχτ.