Ντουντούκα
El Profesor ως το 2024! Αυτά είναι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πάντα στον αγώνα, για την προσφορά στο συνάνθρωπο! (pics)

Πάντα στον αγώνα, για την προσφορά στο συνάνθρωπο! (pics)
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 17:40

Αναμνήσεις ξύπνησε τη Δευτέρα (18/3) στο γήπεδο της Προοδευτικής, στη Νίκαια, το ποδοσφαιρικό τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό ανάμεσα στους βετεράνους του Ολυμπιακού, της Δόξας Πειραιώς, του Ιωνικού και της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιώς, το οποίο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία!

Πριν από την έναρξη του τουρνουά, που συντόνισε και παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας των βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, τιμήθηκαν ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γ. Μπακατσέλος, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, οι πρόεδροι των τεσσάρων ομάδων Γ. Δαρίβας του Ολυμπιακού Πειραιώς, Γ. Γκαμάνης της Δόξας Πειραιώς, Β. Ξενάριος του Ιωνικού και Κ. Τσίρμπας της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιώς!

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση του Γρηγόρη Χιώτογλου, για τον οποίο έγινε το τουρνουά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από σπουδαία εμφάνιση, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επικράτησαν με 4-0 της Δόξας Πειραιώς, με δύο τέρματα του Καλογερόπουλου στο πρώτο ημίχρονο και δύο του Λουτσιάνο, μετά από εκπληκτικές ενέργειες, στο δεύτερο.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Ασπρογέρακας, Βούζας, Παχατουρίδης, Σιδέρης, Κουμαριάς, Αρζένης, Ζαραδούκας, Καλογερόπουλος, Καλαμάρας, Λουτσιάνο, Μπαρμπαρής, Καλύκας, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Ρούσσος, Βέλλιος, Μαντάζης, Γαϊτανάρος.

Προπονητής: Χρήστος Καλτσάς

Παρέστησαν επίσης οι: Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Γλύκας, Σταυρόπουλος, Κοψαχείλης, Δαμιανίδης, Λεβαντής, Κτενάς, Πλακίδης, Αρζινός, Παναούσης, Σκορδαλιός, Ασβεστάς.

Φροντιστές: Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου

Φυσικοθεραπευτής: Τόλης Κρεούζος

Να σημειωθεί, ότι ο δεύτερος αγώνας του τουρνουά μεταξύ του Ιωνικού και της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιώς έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Διαβάστε επίσης

Παραδειγματική τιμωρία για τα αίσχη τους!

Παραδειγματική τιμωρία για τα αίσχη τους!

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν ακόμα να «χρεώνουν» συνεχώς σε άλλους τη διακοπή, εκτός από τους οπαδούς τους για τα επεισόδια και τις εικόνες ντροπής της περασμένης Κυριακής.