Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ξέχασαν» τους οπαδούς τους, που έκαναν τα αίσχη στο ΟΑΚΑ!

«Ξέχασαν» τους οπαδούς τους, που έκαναν τα αίσχη στο ΟΑΚΑ!
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - 13:19

Απίστευτα πράγματα! Μια απολογία που σε κάνει να αναρωτιέσαι... Μπας και την περασμένη Κυριακή δεν ξέραμε τι βλέπαμε; Φανταστήκαμε τα αίσχη στο ΟΑΚΑ; Την επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού, το «σουλάτσο» των «πράσινων» χουλιγκάνων στο ταρτάν, τα «ντου» που έκαναν, τα σφοδρά επεισόδια με την αστυνομία. Όλα αυτά μάλλον δεν έγιναν σύμφωνα με τους «πράσινους».

Σε μια απολογία, στην πειθαρχική επιτροπή της Super League, όπου καταλόγισαν ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τους οπαδούς τους. Έφτασαν στο σημείο να κάνουν λόγο για «μπαχαλάκηδες». Αυτοί που φορούσαν πράσινα-λευκά full face, αυτοί με τις διαπιστεύσεις που κινήθηκαν απειλητικά κατά του πάγκο του Ολυμπιακού, αυτοί που συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Όλοι αυτοί... «μπαχαλάκηδες»!

Χωρίς σοβαρά επιχειρήματα στην απολογία τους. Το θέμα είναι πώς ακόμα και η έδρα δεν πείστηκε με όσα άκουσε κι αυτό φάνηκε από τα ερωτήματα που έθεσε. Να σημειωθεί πώς για μια ακόμα φορά τα έριξαν στον Φριτζ, αλλά σχολίασε η πλευρά των «πράσινων» που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Πρέπει να εξαντλούνται τα περιθώρια, για να τελειώνουν τα παιχνίδια».

Επίσης, έριξαν ευθύνες στην αστυνομία, ενώ είπαν ακόμα πώς «το ΟΑΚΑ είναι πολύ δύσκολο στάδιο...»

Τρομερά πράγματα!

Διαβάστε επίσης

«Έξω υπήρχε πόλεμος!»

«Έξω υπήρχε πόλεμος!»

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση (σήμερα ή αύριο η απόφαση) και όλα δείχνουν όχι μόνο ότι απορρίπτεται η ένταση του ΠΑΟ για αντικανονική διακοπή αλλά δεν γλιτώνει τις σκληρές ποινές.

Αναχώρησε η Εθνική (pics)

Αναχώρησε η Εθνική (pics)

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας «πέταξε» για Ελβετία κι από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Λιχτενστάιν.