Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταπέλτης ο δικαστής!

Καταπέλτης ο δικαστής!
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - 14:45

Η εκδίκαση της απολογίας του Παναθηναϊκού για τη διακοπή του ματς με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, λόγω των επεισοδίων που έκαναν οι «πράσινοι» οπαδοί εκδικάστηκε. Το θέμα είναι πώς κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, η πλευρά του ΠΑΟ προσπάθησε να μεταφέρει αλλού τις ευθύνες. Ειδικά στον διαιτητή για την διακοπή του ματς, κρίνοντας πώς δεν έπρεπε να γίνει.

Αλλά ο δικαστής ήταν καταπέλτης! Και δεν δέχθηκε αυτά που έλεγαν οι «πράσινοι». Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, Χριστόφορος Μάρκου. Πρωτοδίκης, δηλαδή τακτικός δικαστής στην έδρα.

Ξεκαθάρισε πώς υπάρχει ανέλεγκτο στην κρίση του διαιτητή. Κοινώς πώς δεν μπορεί ένα δικαστήριο, εν προκειμένω το Πειθαρχικό Όργανο, να κρίνει την απόφαση του διαιτητή. Το Πειθαρχικό Όργανο κρίνει τα γεγονότα κι όχι τις εικασίες.

Αυτό, δε, φάνηκε από την απόφασή του να μην δεχθεί να εξεταστούν οι μάρτυρες του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που η πλευρά των «πράσινων» προσπάθησε να τα ρίξει στον διαιτητή.

Διαβάστε επίσης

«Έξω υπήρχε πόλεμος!»

«Έξω υπήρχε πόλεμος!»

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση (σήμερα ή αύριο η απόφαση) και όλα δείχνουν όχι μόνο ότι απορρίπτεται η ένταση του ΠΑΟ για αντικανονική διακοπή αλλά δεν γλιτώνει τις σκληρές ποινές.