Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτοφανές! Για χάρη του καταδικασμένου Γκαγκάτση η Superleague δεν εφάρμοσε το νόμο

Πρωτοφανές! Για χάρη του καταδικασμένου Γκαγκάτση η Superleague δεν εφάρμοσε το νόμο
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - 17:16
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φοβερά και τρομερά πράγματα έγιναν στο ΔΣ της Superleague. Η διοργανώτρια έβαλε σε ψηφοφορία αν πρέπει αν ισχύσει ο νόμος για τα κωλύματα των παραγόντων και ενώ ο διευθύνων σύμβουλός της, Βασίλης Γκαγκάτσης έχει καταδικαστεί με φυλάκιση πέντε χρόνων (με αναστολή μέχρι να εκδικαστεί η έφεση) για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» και με διετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, τελικά αποφάσισε να τον κρατήσει στο πόστο του, όπου δεν έπρεπε να τον είχαν προσλάβει!

Την έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός. Όμως, στη Λίγκα προτίμησαν να πάρουν απόφαση-σκάνδαλο και ο διευθύνων σύμβουλός της, ο οποίος ξεκάθαρα ασκεί διοίκηση, παραμένει στο πόστο του σε αντίθεση με όσα προβλέπονται από τον αθλητικό νόμο!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός τι άποψη έχουν για το γεγονός ότι η Λίγκα δεν εφάρμοσε το νόμο;

Είναι δυνατόν να μπαίνει σε ψηφοφορία αν πρέπει να ισχύσει ο νόμος;

Θα εκδώσει ο ΓΓΑ διαπιστωτική πράξη έκπτωσης του Γκαγκάτση;

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε δις ο Σολδάνο κόντρα στην Κ19

Σκόραρε δις ο Σολδάνο κόντρα στην Κ19

Ο Αργεντινός φορ έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, σκοράροντας και τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού (2-2) στο δίτερμα με τους Νέους των Πειραιωτών.