Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Χασάν είναι… πεινασμένος!»

«Ο Χασάν είναι… πεινασμένος!»
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - 22:00

Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη έχει… αδειάσει. Και αυτό, διότι ο Ολυμπιακός έχει μια ενδεκάδα διεθνών. Μεταξύ αυτών και ο Αχμέντ Χασάν. Με τον επιθετικό του Θρύλου να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου, για το ματς με τον Νίγηρα (23/3), για τα προκριματικά του Copa Africa, καθώς και για το φιλικό με την Νιγηρία (27/3).

Μπορεί ο Χασάν να τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς με τον Άρη, ωστόσο είναι σε καλή κατάσταση. Και, μάλιστα, ενδέχεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα των «Φαραώ» το Σάββατο, κόντρα στον Νίγηρα. Με τα εννιά γκολ που έχει σημειώσει με την ερυθρόλευκη φανέλα στο δεύτερο μισό της σεζόν, έχει «κερδίσει» τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αγκίρε.

Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ της «albawabhnews», το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές για τη θέση του βασικού. Ο Αχμέντ Χασάν και ο Σαλάχ Μοχσέν, έχουν επιστρέψει… πεινασμένοι μετά από τους τραυματισμούς τους και θέλουν να αποδείξουν πως μπορούν να ηγηθούν την επίθεση των Φαραώ απέναντι στον Νίγηρα και την Νιγηρία. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί, πως ο Χασάν έχει περισσότερες ελπίδες για να ξεκινήσει».

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο αρχηγός Νάτχο!

Βασικός ο αρχηγός Νάτχο!

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της εθνικής Ισραήλ, για το ματς με την Σλοβενία (21/3, 21:45).