Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν πόλεμο, όχι ποδόσφαιρο...

Θέλουν πόλεμο, όχι ποδόσφαιρο...
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - 23:32

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για επικοινωνιακούς λόγους αναφορικά με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την αναμφίβολα σωστή απόφαση του διαιτητή Φριτζ για τη διακοπή του, έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς των «πράσινων».

Ωστόσο, η στάση του ΠΑΟ είναι άκρως προκλητική, δείχνοντας ότι επιθυμούν πόλεμο και όχι ποδόσφαιρο. Ολη η Ελλάδα είδε τι έγινε την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο, ποια ομάδα πήγε να παίξει ποδόσφαιρο και ποιας ομάδας οι οπαδοί πήγαν να κάνουν πόλεμο και να διασύρουν διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν γίνεται οι «πράσινοι» να μην έχουν καταδικάσει ακόμη τα θλιβερά επεισόδια. Το παραδέχονται όλοι... Όμως στον ΠΑΟ έκαναν ένσταση…, με όλο τον κόσμο φυσικά να γελάει μαζί τους για ακόμη μία φορά.

Ρεζιλεύτηκε ξανά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε κάθε ίχνος λογικής στα επιχειρήματά του, αφού γνωρίζει, έστω και αν δεν το παραδέχεται, ότι το -6 είναι προ των πυλών. Αυτή είναι η τιμωρία που πρέπει βάσει κανονισμών να επιβληθεί στον Παναθηναϊκό και θα πρόκειται για σκανδαλάρα αν δεν συμβεί αυτό. Παράλληλα φυσικό επόμενο είναι η κατακύρωση του αγώνα στον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας την αστεία ένσταση του ΠΑΟ.

Διαβάστε επίσης