Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Σκάνδαλο μεγατόνων!
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 12:25

Απόφαση ΟΝΕΙΔΟΣ για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο! Ο Χριστόφορος Μάρκου διατάζει να συνεχιστεί ο αγώνας που διεκόπη την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, μετά τα αίσχη που έκαναν οι «πράσινοι» χούλιγκαςν. Επιβραβεύοντας τους για τις εικόνες ντροπής που έκαναν το γύρο του κόσμου και για μια ακόμα φορά ξεφτίλισαν την Ελλάδα! Το θέμα είναι πώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τη λογική του Αθλητικού Δικαστή! Από τη στιγμή, δε, που τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με -3 βαθμούς για όσα έγιναν στον περιβάλλοντα χώρα του ΟΑΚΑ.

Μετά από τη χθεσινή εκδίκαση και τα αίσχη που έγιναν την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αποφάσισε να συνεχιστεί το ματς στο ΟΑΚΑ που διεκόπη στο 70ό λεπτό. Μετά από όλα αυτά τα επεισόδια, επιβράβευσε τη δράση των χούλιγκανς! Αυτούς που έκαναν επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού στο 5ο λεπτό. Με τον πρωτεργάτη να είναι υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Ο οποίος μετά από όλα αυτά απολύθηκε. Τους χούλιγκανς που έκαναν «σουλάτσα» γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, στο ταρτάν.

Χθες στην εκδίκαση ο ίδιος ο Δικαστής είχε αναφέρει πώς δεν είναι στην αρμοδιότητά του να ελέγξει την απόφαση του Γερμανού Φριτζ που διέκοψε το ματς. Αλλά σήμερα με την απόφασή του, έκρινε πώς ο ρέφερι δεν έκρινε σωστά που διέκοψε την αναμέτρηση.

Αυτή είναι η αυστηρότητα που ζήτησε η UEFA και FIFA και έτσι θα νικηθεί η βία; Διότι η Επιτροπή Παρακολούθησης είχε ζητήσει τη μέγιστη αυστηρότητα σε ό,τι αφορά την υπόθεση και την τιμωρία στους «πράσινους». Αλλά μετά από αυτή την απόφαση έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η Επιτροπή Παρακολούθησης. Θα αναλάβουν δράση.

Επίσης, θα επέμβει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας; Έγιναν όλα αυτά τα αίσχη με τους «πράσινους» χούλιγκανς και ουσιαστικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επιβραβεύει τους χούλιγκανς!

Διαβάστε επίσης

Με τον Πόνσε κάτι τρέχει...

Με τον Πόνσε κάτι τρέχει...

Ο Ολυμπιακός και η περίπτωση του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού που αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ, αλλά ανήκει στη Ρόμα.

Χρόνια πολλά Τάκη!

Χρόνια πολλά Τάκη!

Έχει γενέθλια ο Τάκης Τσουκαλάς σήμερα και του στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας... Να είναι γερός και δυνατός!