Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται για να ξαναφέρουν και τα μαχαίρια;

Συνεχίζεται για να ξαναφέρουν και τα μαχαίρια;
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 12:46

Ένα από τα σημαντικά θέματα του ματς της περασμένης Κυριακής, το οποίο διεκόπη στο 70ό λεπτό αλλά ο Αθλητικός Δικαστής Χριστόφορος Μάρκου αποφάσισε να συνεχιστεί, ήταν αυτό που κατήγγειλαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της επίθεσης στον πάγκο τους. Σε αυτό το «ντου» που έγινε στο 5ο λεπτό, οι «πράσινοι» χουλιγκάνοι είχαν και μαχαίρια.

Αλλά ούτε αυτό το εξέτασε ο Χριστόφορος Μάρκου. Αφού αποφάσισε τη συνέχεια της αναμέτρησης, μάλλον αυτό αφορά όλα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στις 17 Μαρτίου! Τώρα δηλαδή που θα έχουμε συνέχεια του ματς, θα ξαναφέρουν και τα μαχαίρια; Μια κι αυτό το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του «ντου» που έκαναν οι χουλιγκάνοι στο 5ο λεπτό, όταν επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης

Μάρκου έγραψες ιστορία!

Μάρκου έγραψες ιστορία!

Για γέλια και για κλάματα το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή! Οριστική διακοπή γίνεται μόνο αν υπάρχει βόμβα στο γήπεδο!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Ο Χριστόφορος Μάρκου διατάζει να συνεχιστεί το ματς που διεκόπη την περασμένη Κυριακή από τα αίσχη των «πράσινων» χούλιγκανς, τιμωρώντας παράλληλα τον ΠΑΟ με -3 βαθμούς.

Με τον Πόνσε κάτι τρέχει...

Με τον Πόνσε κάτι τρέχει...

Ο Ολυμπιακός και η περίπτωση του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού που αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ, αλλά ανήκει στη Ρόμα.