Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφεση για την απόφαση-ντροπή

Έφεση για την απόφαση-ντροπή
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 12:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Σουρωτήρι» είναι η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague, μια απόφαση-έκτρωμα που βγάζει μάτια. Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα ασκήσει έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς είναι εξόφθαλμο ότι οι κανονισμοί έγιναν «λάστιχο» από τον αθλητικό δικαστή Χριστόφορο Μάρκου και για το καλό του Παναθηναϊκού, δηλαδή έχουμε ένα ακόμη «έγκλημα» της... εξυγίανσης.

Ενώ ο Παναθηναϊκός, για το ρεσιτάλ βίας των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είχε να αντιμετωπίσει ένα από τα πιο βαριά κατηγορητήρια, τελικά τιμωρήθηκε με τις μικρότερες ποινές! Το πλέον απίθανο και ανεξήγητο είναι πως είναι δυνατόν να μην τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για τη διακοπή του αγώνα, τη στιγμή που ο διαιτητής Φριτζ ξεκαθαρίζει πως τον διέκοψε επειδή ένιωσε να απειλείται, άρα θεώρησε ότι κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα, όπως και των παικτών!

Ξεκάθαρα επιβραβεύονται οι χούλιγκανς που τα έκαναν γιαλιά-καρφιά. Η αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό και η τιμωρία των δυο αγωνιστικών επιβλήθηκαν για τα επεισόδια εκτός γηπέδου. Φαίνεται πως ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι εντός γηπέδου επιτρέπονται να τα σπάνε αλλά και να κυκλοφορούν με μαχαίρια, όπως κατάγγειλε ο Ολυμπιακός, ακόμη και να κάνουν επεισόδια μέχρι και διαπιστευμένοι από τις ΠΑΕ, όπως σημειώνει η αστυνομία στην έκθεσή της.

Είναι επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο να μείνει αυτή η απόφαση και να θεωρηθεί δεδικασμένο. Σε αυτή την περίπτωση οι χούλιγκαν θα τα σπάνε στα γήπεδα και ο διαιτητής δεν θα έχει το δικαίωμα να διακόψει έναν αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Μάρκου έγραψες ιστορία!

Μάρκου έγραψες ιστορία!

Για γέλια και για κλάματα το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή! Οριστική διακοπή γίνεται μόνο αν υπάρχει βόμβα στο γήπεδο!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Ο Χριστόφορος Μάρκου διατάζει να συνεχιστεί το ματς που διεκόπη την περασμένη Κυριακή από τα αίσχη των «πράσινων» χούλιγκανς, τιμωρώντας παράλληλα τον ΠΑΟ με -3 βαθμούς.