Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενος στον Ολυμπιακό, κορυφαίες μου στιγμές τα γκολ με Μίλαν και ΠΑΟ»

«Χαρούμενος στον Ολυμπιακό, κορυφαίες μου στιγμές τα γκολ με Μίλαν και ΠΑΟ»
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 18:46

Πάρα πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο και πιο συγκεκριμένα στην «elcomercio.es».

Ο Ισπανός φορ του Θρύλου υποστήριξε ότι βρίσκεται σε μία μεγάλη ομάδα, όντας χαρούμενος για την απόφασή του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Επίσης, υπογράμμισε ότι τα γκολ του κόντρα σε Μίλαν και Παναθηναϊκό, αλλά και το ματς με τους «ροσονέρι» στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελούν κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:

«Είμαι πολύ καλά. Ήθελα μία αλλαγή στην καριέρα μου. Νιώθω πως είμαι ένα σημαντικό κομμάτι του συλλόγου και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Ζω εμπειρίες που δεν τις είχα πριν. Βρήκα μία μεγάλη ομάδα και μεγάλες προοπτικές και χαίρομαι για την απόφαση που πήρα. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα».

Για τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του:

«Στην καριέρα σου πάντα έχεις διαφορετικές στιγμές. Έχω ζήσει φέτος μεγάλες στιγμές στο Europa. Μία από τις κορυφαίες μου στιγμές ήταν το ματς με την Μίλαν. Επίσης το γκολ μου στην Ιταλία. Επίσης χωρίς δεύτερη σκέψη μες στις κορυφαίες μου στιγμές είναι το γκολ στο 0-1 με τον Παναθηναϊκό, σε ένα από τα πιο μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι. Ίσως το ματς με Μίλαν και το γκολ με τον Παναθηναϊκό να είναι οι πιο μεγάλες στιγμές μου. Επίσης τα τέσσερα γκολ με Οβιέδο ήταν μία ξεχωριστή στιγμή».

Διαβάστε επίσης

Έρανος για νέο σημαιάκι...

Έρανος για νέο σημαιάκι...

Αφού δεν βρίσκουν αυτούς που «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και ειδικά εκείνον που άρπαξε το σημαιάκι του κόρνερ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται για έρανο… όπως μόνο στον ΠΑΟ ξέρουν (!!!).